Támogasd te is a kézműveseket
Kültéri dekorációk
Jelentkezz kézművesként
A levendula világa

Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését a weboldalunk.

A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.


 1. Elfogadható használat

  Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:
  (a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
  (b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
  (c) ne tegyen (a hazunktaja.hu-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
  (d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
  (e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

  Tájékoztatjuk, hogy a hazunktaja.hu adminisztrátorai a hozzászólásokat ellenőrzik és a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalom megjelenését nem engedélyezik.


 2. Adatvédelem

  Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.


 3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

  3.1. A hazunktaja.hu által szolgáltatott tartalom
  A weboldalon a hazunktaja.hu által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a hazunktaja.hu, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

  A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.


 4. Felelősség

  A hazunktaja.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A hazunktaja.hu nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

  A weboldal a hazunktaja.hu weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A hazunktaja.hu-nak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

  Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a hazunktaja.hu ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a hazunktaja.hu támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.


 5. Kapcsolat

  A jelen weboldal üzemeltetője Kisvárdai Szilárd e.v. (székhely: 7355 Nagymányok, Munkácsy Mihály utca 3.; adószám: 55836016-1-37;Nyilvántartási szám: 54574731, nyilvántartja a Tolna Megyei Törvényszék Cégbírósága).

  Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén:

  (i) emailen: info@hazunktaja.hu,

  (ii) telefonon: +3630 963 0678 vagy

  (iii) postai úton 7355 Nagymányok, Munkácsy Mihály utca 3.


 6. Változások

  A hazunktaja.hu a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

 7. Irányadó jog és joghatóság

  A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A hazunktaja.hu nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

  A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

  Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.